Здравейте, Прекрасни 🙂

Още от първата пандемична вълна и всичко, което се случваше исках да пуснем афилиейт програма, с която да помагаме на хората да имат повече финанси и едновременно да се грижат за своето здраве, и за тези, които най-много обичат.

Вече е възможно! И Алифейт програмата ни е факт!

Всички преминали наши програми знаят тяхната сила, разказват за това, което са научили, за своята промяна и колко по-щастливи се чувстват. Вече мога с цялото си сърце да ви благодаря за това, защото ние всички израстваме заедно!

Как работи афилиейт програмата?

  • След регистрация, сайтът semma.bg създава код за своя афилиат от типа semma.bg/gabi – изпращайки този линк на свои приятели, сайтът разпознава вашият профил и от сумата, за която е направена покупка 20% се запазват във вашия профил, като хонорар. Този хонорар може да бъде използван за поръчка на мартон, лекция, семинар, карта за тренировки, добавки, книги или друг продукт от semma.bg или натрупан над 100 лв. да бъде изтеглен като парична сума и преведен по банкова сметка на афилиата.

Така вярвам, че ще можем да помогнем на повече хора да се грижат за себе си, да подробят здравето и живота си към по-добро.

Подробно, както и всички условия за ставане на част от програмата можеш да видиш тук: УСЛОВИЯ ЗА АФИЛИЕЙТ ПРОГРАМА

П.П Заедно можем повече!

С любов,

Емилия