БЪДИ ПРИМЕР И ХОРАТА САМИ ЩЕ ИСКАТ ДА ТИ ПОДРАЖАВАТ!

Страха от провал винаги ме е ужасявал, но никога не ме е мотивирал.

Аз съм човек, който ако му кажеш – “Утре ще умреш” дори няма да трепна.

Но ако ми кажеш:

“Направи това и ще живееш 120г.”

е тогава ще си скъсам дупето от работа!

За да го направя по-лесно ще ти кажа какво съм днес.

А след това ще ти споделя как стигнах там.

Аз съм много мързелива! Обичам простите неща! Обичам да пестя време!

Исках да съчетая семейство, здраве и мечти!

И го постигнах.

Майка съм на две деца, домакиня, работя за себе си, водя обучения и тренинги, консултирам хора от цял свят, написах две книги и още купища неща. И въпреки всичко намирам време и за себе си!

Внимавай, защото мога да съм ти много полезна!

За да разбереш с какво и как можеш да ме използваш, чети 🙂

 

“МИСИЯТА МИ Е ДА ВДИГНА КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТ НА ХОРАТА!

ДА ИМ ПОМОГНА ДА БЪДАТ ИЗПЪЛНЕНИ С ЕНЕРГИЯ!

ДА БЪДАТ ТОВА, КОЕТО ИСКАТ! ДА ПОСРЕЩАТ ВСЕКИ ДЕН С УСМИВКА.”

 

ИЗМИСЛИХ SEMMA

МНОГО Е ПРОСТО И ЕФЕКТИВНО!

 

Това е изправителна гимнастика изпълнена на spinning колело + две методики на дишане. Една от които е вписана в рекордите на Гинес. За какво помага?

  • Премахва разширени вени, астма, гръбначни изкривявания, проблеми в опорно двигателния апарат причинени от мускулни атрофии и дизфункции.”

  • Подобрява дишането, насища с кислород, вдига енергията, прави еластични артериите и кръвоносните съдове.

  • Действа като превенция срещу сърдечни заболявания.

  • Премахва затлъстяването и помага за отслабване и сваляне на килограми.

  • Теглото се редуцира, а обиколките намаляват до 16 см. за месеца.

  • Мастните натрупвания в черния дроб се намаляват.

  • Изхвърлят се токсините.

  • Повишаваме сексуалното желание и издръжливост.

АЗ СЪМ ЕДИНСТВЕНИЯТ BEAUTY COUCH ЗА БЪЛГАРИЯ

Какво е това? Нещо уникално! Кожата ни е огледало на случващото се вътре в нас. Много е просто разбери какво ти казва и бъди здрава. Нещо като таблото на колата. Светва лампа, четеш книжката или я водиш в сервиз, където знаят какво означава лампичката. Това правя и аз. Показвам ти какво означава пъпката. Проблемът не е в нея, а в инфекцията, която ти причинява даден продукт. Проблемът не е в бръчката, а в разпада на колаген вътре в тялото ти. Колагена е около 60% от нас. Лоша кожа = ниско качество колаген. Красива и сияйна кожа = здрав колаген. Красотата и здравето вървят ръка за ръка! Защо да ми повярваш? В Академия Кросотый Сайфуллиной Юлии – Москва са обучени над 2 000 души от цял свят. Едва 6 работят за нея. Гордо мога да кажа, че аз съм един от тях Имам 10 г. опит в сферата. Затова и не ме е страх да казвам какво и къде уча. Първо е много скъпо, второ съчетавам три различни учения ( Сайфуллина е едно от тях), трето съм с 10 г. опит напред. Какво прави фейсбилдинга: премахва тъмни кръгове, торбички, диоптър, бръчки, увеличава устните, смалява носа, премахва двойна брадичка, спираш да хъркаш, забравяш за акне и кожни проблеми, вдигаш клепача. С други думи – можеш да направиш лицето си , това което ТИ искаш!

 

ИЗГОТВЯМ ХРАНИТЕЛНИ РЕЖИМИ НА БАЗА МЕТАБОЛИТЕН ТИП

Мога да ти разкажа как да се храниш, за да си щастлива и енергична. А не да мислиш за поредната диета. Ако имаш липса на концентрация, разсеяна си, забравяш, за миг си нервна, после щастлива, после депресирана… това не е нормално. Много е просто! Храната определя какви хормони синтезира тялото. Хормоните определят какви сме! Променяш храната, променяш себе си! И най-важното с лекота! 3 месеца ти отнема да ти стане навик как да комбинираш храните. След това тялото само избира вместо теб. И не е нужно да мислиш, какво и защо ядеш. Програмираш се! И ако видиш сайт който е за здравословно хранене и има 1 000 здравословни кексове и сладкиши… затвори го! Идеята не е цял живот да живееш в лишения и да се чудиш как да си направиш полезен сладкиш, а ДА НЕ ТИ СЕ ЯДЕ СЛАДКО или бяло брашно. Така пестиш време! Готвиш рядко и малко! Нахранваш се! И не мислиш постоянно за поредната глупост, която да изядеш. По друг начин казано:

 

 

ЯЖ КАКВОТО ТИ СЕ ЯДЕ И ОТСЛАБВАЙ!

Ако още се чудиш дали ще ти бъда полезна – прочети безплатните ми статии. Обичам да споделям знания. Направи само едно нещо от прочетеното и виж резултата! Ако след това още се чудиш прочети препоръките в сайта или във facebook. Можеш да питаш и google. За 10 годни помогнах на над 28 000 души. И знаеш ли? Нямам нито един недоволен! Обичам числата и тази статистика искрено ме радва.

Ако обичаш да четеш, то книгите ми ще ти харесат, не забравяй, че едната е в категория БЕЗПЛАТНИ! Там съм сподели огромни количества от опита си. Ще се изненадаш колко стойност се крие в страниците. НО ако няма да четеш, не купувай книги да стоят на рафта.

 

Много е просто:

 

От теб зависи!

 

Никой не може да те направи здрав. Никой не може да те направи щастлива. Единствения, от който това зависи си ТИ! Бъди различна! Не върви с масата програмирани кукли с големи джуки и екстеншън! Не бъди с целулит, излишни килограми, тъжна физиономия, депресия и шкаф със сладкиши в къщи. Бъди енергична! Нека всички те помнят с лъчезарна усмивка, как се справяш с всичко с лекота и финес. Сякаш ти е отвътре. Бъди себе си! А не фалшива опаковка!

НЕ ТОВА НЕ Е СНИМКА ОТ ИНТЕРНЕТ!

ТОВА СЪМ АЗ, ДНЕС!

Жената е родена, за да бъде изящна и красива. Бременността е най-прекрасния момент! Раждането не е края на „живота ти“, а началото на хиляди щастливи моменти. И ако знаеш как да се храниш и как да се движиш правилно, то ти ще им се насладиш не на 100%, а на 100 000%. Годините не са критерий. Аз съм на 30г. и по изследване с био резонанс, функционирането на тялото ми е като на 14 г. Не се лишавай от удоволствието на живота, а му се наслаждавай!

Не е лесно! Не се заблуждавай! Нищо хубаво не е лесно!

Когато бях в гимназията учителката ми по френски по прякор врабчето ми пишеше само двойки. А аз учих целодневно! Един път дадох на Таня ( отличничката ) да ми напише домашната. Преписах я и я предадох от мое име. Г-жа Александрова ми написа 2 с коментар: „Това и двойка не заслужава!“. Казваше ми как ще чистя тоалетните и, че от мен нищо не става. Давах не 100%, а 1 000% от себе си. Днес съм една от 6 в цял свят, която е на нивото на руската си учителката по фейсбилдинг и работи с нея. Измислих нов спорт. Водя обучения и работя в цял свят. Променям животи. А хонорара ми е между 75 лв. и 200 лв. на час. Мислиш ли, че щях да го постигна ако си повтарях трудно е, нямам време или от утре!

И ако ти е интересно как аз стигнах до тук, как победих най-големите си страхове. Как победих парализа, вредни навици, килограми и преди всичко СЕБЕ СИ!
Прочети:

 

Подарявам ти една моя книга,

която ако приложиш

ще си крачка напред.

 

 

Натисни снимката и я изтегли 🙂

X

Забравена Парола?

Присъединете се към нас

0

Your Cart