Препоръчани от мен!

Постоянно ме питате как успявам винаги да съм във форма. Истината е, че през годините разбрах как всяка една крайност не е здравословна. И истинската лекота в тялото идва, когато намерим баланса. 

Използвам ролерите и топките за масаж, за да премахна всички блокажи и задържаните емоциите в тялото си. Всеки ден работя със стотици хора и всеки носи своята енергия, своите проблеми и грижи. За мен масажа с ролер е като студен душ, който рестартира всичките ми системи и ми дава свободата да запазя себе си. 

Използвам го преди всяка тренировка, за да подготвя мускулите си по най-добрия начин. Понякога завършвам тренировката с 5 мин. масаж с ролер, за да подпомогна възстановяването на мускулите и по-красивата им женска форма. А друг път си подарявам време само за разтягане и масаж. 

Много хора си мислят, че трябват много силови, интензивни и дълги тренировки, за да имат красиво тяло. Но магията е в баланса – тренировка, разтягане, масаж… психика и физика са единно цяло! И всеки миг е тук, за да му се насладим. 

Нашата енергия определя какво привличаме в живота си – емоции, хора, събития, случки, финанси, материални и нематериални блага. Когато имаме много блокажи в мускулите, ние реално задържаме негативни емоции и те черпят от нашата енергия. Спри това! Използвай я целенасочено за неща, за които сърцето ти копнее!

Аз лично използвам тези ролери, заради материята, от която са направени. Другите, които съм изпробвала се хлъзгат и не ми позволяват да направя техниките правилно. Както и при друга твърдост нараняват мускула и след това е травмиран. За да го избегна, тук съм ти споделила какво използвам аз и как 🙂

Към всяка поръчка на ролер получаваш ПОДАРЪК!