КОИ СМЕ НИЕ?

Хора като теб, деца на своите родители, съпруги и съпрузи, майки и бащи, приятели… Хора, които искат да бъдат пример, за тези които обичат, хора, които искат да премахнат своите физични и емоцинални болки… и са успели. След което искат да споделят наученото с други търсещи същото. 

Нашата мисия е да удължим живота на хората и да ги напрвим по-щастливи. Да бъдем до тях, когато имат нужда от упора и мотивация, от съвет и посока. Да ги научим как да имат повече време с близките си и да го споделят с усмивка! 

Повече от 16 години помагаме за изправяне на стойки, корекция на гръбначни изкривявания, изготвяне на хранителни режими, премахване на депресии, алергии, свързване със себе си и още много. Имаме издадени 5 книги и 4 в разработка. Работим на няколко континента, на различни езици. Водим обучения за треньори и имаме наши ученици в цял свят. Всички наши треньори се развиват и израстват, а някои от тях вече повече от 15 г.

Компанията оперира основно в България. Има петант за тренировки по SEMMA – корективна изправителна гимнастика на колело, която изправя стойката, свива разширените вени, регенерира тялото, подобрява кръвообращението и лимфотока, редуцира наднормените килограми, спира паник атаикте, подобрява емоционалното ни състояние, и физическата ни форма.  

От 2018г. компанията ни води обучения на треньори по SMMMA, биомеханика, фейслифт и изготвяне на хранителни режими. Имамв преминали обученията ни хора от Виена, Рим, Лондон и още много други градове по света. Някой го учат, за да подобрят себе си, други след като са подобрили себе си искат да го научат, за да могат да го предадат нататък.  

НАШИТЕ АКТИВНИ ТРЕНЬОРИ, КОИТО ВОДЯТ ТРЕНИРОВКИ ДНЕС СА:

За да гарантираме, че тренирате SEMMA  по патентовата система на Емилия Белчева, че изправятне гръбнака си, свивате разширените вени, регенерирате тялото си и изправяте цялата си стойка, молим да тренирате само при треньори, които ще намерите по-долу. Ако треньорът твърди, че води този тип тренировки, но го няма в листа по-долу, то той не е успял да вземе финлания изпит и да защити сертификата си. Всички наши треньори преминават изпити и проквалификации всяка година. За да защитят първия си сертификат трябва да изправят стойката на трима души, да защитят водейки тренировка на живо, където се следи дали виждат и дали коригират трениращите, заедно с това да коригират свои проблеми, които са изрично посочени на обучението им. Ако не покрият тези изисквания, не получват серитификат за SEMMA инструктор./ 

Олга Евтимова

Треньор по биомеханика и по SEMMA, изготвяне на хранителни режими и мандало терапия.

София

Виктория Крумова

Мама на две, писател,  треньор по SEMMA, специалист по полускъпоценни камъни и етерични масла.

София

Красимира Емануилова

Треньор по SEMMA, завършила НСА, бивша акробатка и плувкиня. Мама на малък принц.

София

Цветелина Панчева

страницата се качва

София

Росица Явашева

Треньор по SEMMA, изготвяне на хранителни режими, мама на три и бивш счетоводител.

Калоян Явашев

Треньор по SEMMA, писател, татко на три, известен като Татко Калоян. 

Невелина Цочева-Йовчева

Треньор по SEMMA, мама на две, специалист по ароматерапия.

Пролет Велкова

Треньор по SEMMA, дългогосишен Spinning инструктор и мама на две.

Бургас

Бургас

Севлиево

Велико Търново

Ивайло Бабов

Треньор по SEMMA, татко на две, занимава се с дизайн и брандиране на автомибили и мотоциклети.

Страницата се качва.

Румяна Зафирова

Фармацевт с дългогодишен опит в областта на медицинската козметика и козметологията. Треньор по електростимулация.

София

София

Какво е SEMMA?

SEMMA  изправителна биомеханика на колело с различни техники на дишане, като едната е вписана в рекордите на Гинес, енергийни практики, НЛП и още много други в едно. Първоначално всичко започна от болките в коленета на момичето, и желанието да продължи да тренира. Техниките от биомеханиката и позволиха да премахне травмите и болките в колената, а повтаряйки движението над 5 000 пъти за 40 мин, всичко много бързо се превръща в навик и започва да работи за нас 24 часа. След това започва да помага и да премахва различни травми и блокажи на своите трениращи и добавя още и още и още… докато не се получва това, което е SEMMA днес. Първата тренировка по SEMMA се прави през 2013 г. От къде идва името? – ще разбереш на края на историята ни 🙂 

* Стегни тялото

Свали изличните килограми

*  Изправи стойката

*  Забрави за разширените вени и капилярите 

*  Научи се да дишаш – Повече кислород, повече регенерация

*  Подобри паметта 

*  Засили метаболизма

*  Заздрави сърцето и артериите

* Вдигни енергията си

*  Подари си копринено гладка и мека кожа

* Спри да боледуваш, вдигни имунитета

Овладей паник атаките

НАШИТЕ НЕАКТИВНИ ТРЕНЬОРИ са:

Жулиета Петрова

 Преминала обучение по SEMMA – чака се защита на серитификат. Ветеринарен лекар в Рим.

Оля Цекова

Треньор по SEMMA, мама на две. Временно не води.

Таня Василева

Преминала обучение по SEMMA – чака се защита на серитификат. 

Страницата се качва

Десислава Попова

Преминала обучение по SEMMA  – чака се защита на серитификат

Страницата се качва

Рим

София

Варна

Лондон

Искаш да станеш един от нас?

Ела на една наша тренировка, виж какво е. Ако ти хареса, тренирай малко с нас. Ако в твоят град няма инструктор по SEMMA, тренирай 1 месец оналайн. Ако ти харесва и усещаш промяната по себе си, то ще се радваме да станеш част от нашето семейство. Един път в годината се прави обучение по SEMMA с 8 до 10 души. Преминалите го имат 3 месеца да коригират своии изкривявания, които са им показани по време на курса + да помогнат на още трима души да коригират стойката си да редуцират килограми. Доказателството са снимки преди и след. До края на третия месец треньорът се уговаря за дата и час, и е време да защити своя сертификат на място в наша зала. След се дали вижда къде бъркат трениращите, дали ги намества, как използва психологическите техники по време на тренировка, дали вдига енеегията на трениращите, каква музика е подбрал и как е сглобена тя, какизползва гласа си и как върти той самия. След защитата се издава серитификат. Преминал веднъж обучението по SEMMA, може да премине курс за изготвяне на хранителни режими или след година практика, допълнителен курс по изправителна биомеханика. 

В обучението по SEMMA е включено всичко необходимо, включително обучение за масажната техника “Освободи се от стреса”. Която след това всеки треньор може да предлага като колектива практика на своите клиенти.

Във всеки град ще има ограничен брой инструктори, за да може да се гарантира тяхното качество на работа. Като всяка година има преквалификация, на която се събират всички инструктори и обменят опит. Емилия Белчева показва новите въведения в SEMMA и всеки от треньорите води тренировка, показва свои практики и трикове и така обогатяваме SEMMA заедно. Имаме поддържаща група, където всеки треньор пише своите въпроси, качва снимки на свои клиенти и обсъждаме кое е най-добро за тях в техния случай. Изграждаме методика на работа заедно, правим рекламни камнии и промоции заедно. Ние сме едно семейство.

Който желае има опция да зареди продукти от асортимента на SEMMA на едро и така да обогати предлаганите услуги.

Ако някой желае да премине курса само за себе си, без да преподава може да не защотава сертификат, но в този случай няма право да преподава на група или индивидуално, защото не гарантираме неговите знания!

Ако желаеш да станеш един от нас, пиши ни и ще ти изпратим примерен договор за афилиейт, който можеш да разгледаш 🙂