Олга Евтимова

Треньор по биомеханика и по SEMMA, изготвяне на хранителни режими и мандало терапия.

Тази, която може да поправи непоправимото!

Oлга Евтимова е един от първите сертифицирани инструктори по SEMMA,като допълнително има преминати обучения по няколко вида изправителна биомеханика. Засилено се занимава с мандалотерапия. Притежава медальонът на „Женската сила“ от школата на Лариса Ренар. Наполовина българка, наполовина украинка, завършва бакалавър по Софтуерно инженерство, а днес е на прага на Магистратура по Мехатроника и роботика. Преминава обучения групово и индивидуално при Лариса Ренар и нейната школа, Моузес Налока и Тони Робинс. Говори 4 езика, без да броим тези на които програмира, за да вдъхне живот на машина. Започва да се занимава и да посещава курсове за личностно развитие след като самата тя изпада в депресия, получава паник атаки и качва много наднормени килограми. Така открива таен талант да поправя всичко счупено или да дава нов живот, на нещо вече загубено. Създава множество уреди от рециклирани материали, като виртуално пиано, на което да свириш със старите си ръкавици, като робо-прахосмукачка и още много други.
След 8 години работа като програмист, взима решение да стане и треньор по Биомеханика. Причината е, че с тази методика успява да излекува собствените си проблеми като сколиоза, която има от дете, болки в кръста (ишиас) от дългото седене на работа на компютър и то с много леки и лесни упражнения. От няколко години прави програмата „Соляр“, която е помогнала на много хора да реализират желанията си и да постигнат яснота кои са силните им страни, къде са слабите, къде имат да преработват през предстоящата година, за да постигнат целите, които желаят. И всичко, което тя прави е с цел да помогне на хората да живеят живота на мечтите си с лекота.

Едно от най-безценните неща за мен е ДА ПОМОГНА НА ХОРАТА ДА СПРАТ БОЛКАТА В ТЯЛОТО И ДА УСЕТЯТ, КОЛКО Е ПРИЯТНО ДА ЖИВЕЯТ В ЛЕКОТА!