Ортопедични столове

Всеки ден получавам стотици запитвания: “Как да изправя гръбнака си?”, “Как да спра болките в кръста?”, “Каква превенция да направя, за да не се изгърбя?”, “Детето ми тръгна на училище и седи неправилно, как да го науча да седи изправено?” и още куп подобни въпроси.

Много съм щастлива да ви покажа с какво ме срещна Вселената в отговор на желанието ми да ви помогна. Това е един продукт, който в чужбина е познат от скоро, а в България сега навлиза. За мое щастие срещнах българин, който е видял стойността му, оставя всичко друго, което прави и започва да създава тези бижута, грижещи се за здравето на нашия гръбнак. Другата седмица ще ви запиша специално видео с видовете столове и техните ползи 🙂 За мен те са уникални. Тук ви давам една подсказка – в чужбина тези столове струват по 1 300 евро, тук собственика им иска да бъдат максимално достъпни за първите закупили ги и вместо да вложи пари в реклами, да ги даде на вас, тези които си ги подарите първи. Защото знаем, че сядайки веднъж на тях ще ги споделяте със сърце и душа 🙂

 

Един продукт за всички загрижени за своето здраве и за здравето на децата си. Препоръчан от специалисти за всички възрастови групи.

Намалява до минимум предпоставките за развитие на редица гръбначни изкривявания при децата (сколиози, кифотични деформации и др.) Позиционирането на тялото върху стола способства за правилната позиция на гръбначния стълб, спира отоците, подобрява тонуса на органите в малкия таз, стопира развитието на кисти в половата система, спомага изчистването на мастните образувания по тялото, подобрява храносмилането и пикочо-половата система, спомага отварянето на диафрагмата и дълбокото дишане, подобрява концентрацията и още много, много други!

*Разликата между Ерго Актив ПРО и Ерго Актив МАКС е наклона на седалката. При ПРО седалката е с по-малък ъгъл и се препоръчва за хора, които не са толкова физически активни и прекарват повече от 8 часа на бюро. Облегалката и подлакътниците предразполагат към повече пози на седене. Идеята е докато тялото свикне на правилна позиция на седене, да не се стресира и да могат да се сменят позите. При Ерго Актив Макс, наклона е много по-голям и може да се облегнеш и на седалката.