Влизане

Регистриране

"Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политиката на поверителност."

ВАЖНО: Ако си закупил/а няколко онлайн курса едновременно, сайта автоматично ще ти даде достъп веднага до всички. За твое удобство и да няма нужда да бързаш и да се стресираш изпълнявайки всички, пиши ни на sales@semma.bg кой курс искаш сега. Ние ще спрем останалите, а след като приключиш с първия, ни пиши кой искаш да бъде следващ и ще пуснем него 🙂

П.П Условието е валидно само за маратони и при условие, че се свържеш с нас до 7 дни след старта и даването на достъп, за да спрем и отложим дадения курс. Достъп до единични лекции не се отлага! Отлагането може да бъде до 3 месеца след покупката.

Ако някой курс ти изтича или е изтекъл можеш да подновиш достъпа си до него или да го удължиш натискайки на Удължаване на достъп.

Това е програма, с която можеш да печелиш пари докато се грижиш за себе си. Системата генерира линк, който ако изпратиш на приятел и той направи поръчка 10% се връшат при теб и можеш да ги използваш за нови твои поръчки или да ги изтеглиш като сума 🙂