Здравей, Съвършенство! 

Как си днес? 

Нямам търпение да споделя с теб, че на 11.02.2021 старираме “СОЛАР”! Ако още ни си във VIP групите, то веднага скачай в безплатната седмица! Ще имаш безплатен достъп 3 дни до всички практики. 

Вход във вайбър групата от ТУК. НЕ изтървай началото!

 

Влизане

Регистриране

Паролата ще бъде изпратена на вашия имейл адрес.

“Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и “бисквитки” политика на поверителност.”

В поръчки ще видиш всичко, което си поръчвала до момента. 

В моите курсове ще намериш всички платени видеа, тренировки, уебинари, програми и всичко с платен достъп, което е налично в сайта ни.

Ако имаш затруднения, с радост ще ти помогнем! Можеш да се свържеш с нас на тел 0877719020 или на office@semma.bg

Kурсове

ВАЖНО: Ако си закупил/а няколко онлайн курса едновременно, сайта автоматично ще ти даде достъп веднага до всички. За твое удобство и да няма нужда да бързаш и да се стресираш изпълнявайки всички, пиши ни на office@semma.bg кой курс искаш сега. Ние ще спрем останалите, а след катро приключиш с първия, ни пиши пак кой искаш да бъде следващ и ще пуснем него 🙂

П.П Условието е валидно, само ако се свържеш с нас до 7 дни след старта и даването на достъп, за да спрем и отложим дадения курс.