Безплатно Фейсбук Предизвикателство "Здраве, красота и изящество" 10.10-17.10.2023г.

 
Всяка година правя по две БЕЗПЛАТНИ предизвикателства, в които отработваме дадена тема, решаваме конкретен проблем и подобряваме психичното и физичното си здраве. Минахме през теми като: “Изправи се сам за 6 седмици”, ” Стоп на болките в гърба и кръста”, “Мисия натурална красота”, “Мисия плосък корем”, “Стегнато дупе” и какво ли още не.
 
Целите ни този път ще бъдат за седем дни да:
 
💥 ДЕТОКСикираме тялото използвайки есенния сезон и така да го подготвим за зимата предотвратявайки всички настинки, грипове и разболяванията, които го спохождат.
 
💥Да ИЗЧИСТИМ ХРАНОСМИЛАТЕЛНАТА СИСТЕМА, а както знаем от нея зависи нашето щастие (производството на серотонин), психичното ни състояние – дали имаме паник атаки, недоволство, как смиламе новите идеи, дали сме гъвкави и адаптивни или случващото ни сковава.
 
💥Да СПРЕМ ЗАПЕКА и най-накрая да си позволим да пуснем старото от живота си. Да спрем токсикацията и задържането на храна в червата си. Знаеш ли, че може да има остатъци от храна по червата ни 15 години след нейната консумация!
 
💥Да освободим фасциите в тялото и да ВЪРНЕМ ИМПУЛСА във вътрешните органи.
 
💥Да РАЗКРИЕМ СИЛАТА на водата – на 11.10 ще имаме жива среща в София, ще се съберем лично и ще ти разкажа неща, които ще променят живота ти. Ще има възможност и за онлайн включване, но ти препоръчвам ако си от София да дойдеш да се запознаем. Енергията на живо и онлайн е много различна. Можеш да заявиш участие в събитието “Магията на водата и тайната на кодирането” ТУК.
 
💥Да СВАЛИМ МАСКИТЕ, които носим и да си позволим да бъдем себе си вместо да робуваме на чуждото на мнение, опитвайки се да се впишем в чуждите очаквания и социума.
 
💥Да ИЗПРАВИМ СТОЙКАТА си и да си позволим лекота и щастие в живота.
🎁1. Маратон по избор от предстоящите през тази година! Можеш да видиш всички на SEMMA.BG в предстоящи събития!
 
🎁2. Най-новата ми книга “Бъди господар на тялото и емоциите си” с автограф от мен.
 
🎁3. Ваучер на стойност 100 лв. за онлайн курс по избор от SEMMA.BG
 
*Групата ще избере кой какъв подарък ще получи на база участие и резултати.
1. Влез в групата и сподели предизвикателството.
 
2. Всеки ден качвай снимка с таг към предизвикателството и трима твои приятели. Нека покажем, че да живееш живота на мечтите си, в здраво и красиво тяло е лесно, бързо постижимо и забавно!
 
3. Харесай страницата ми във Фейсбук Емилия Белчева, за да не пропуснеш нещо интересно и полезно!
 
❣️ П.П. Ще ти е нужна топка за тренировка 65см. и желание за промяна!