Ако се чудиш кой пробиотик е за теб, под продуктите има таблица с обяснение кой щам бактериа за какво помага и кой пробиотик се съдържа.

 • Пробиотик №1 Women’s health

  26.16лв.
  Поръчай Loading Done
 • Пробиотик №2 Immunity

  29.99лв.
  Поръчай Loading Done
 • Вземи с отстъпка!

  Пробиотик №3 Metabolism

  35.40лв.62.00лв.
 • Пробиотик №4 Mood

  36.99лв.
  Поръчай Loading Done
 • Вземи с отстъпка!

  Пробиотик №5 Super 5 Premix

  32.89лв.62.00лв.
 • Пробиотик №6 Immune support

  24.00лв.
  Поръчай Loading Done
 • Пробиотик №7 Relief For Allergies

  30.99лв.
  Поръчай Loading Done
 • Пробиотик №8 Immunity Premix

  22.69лв.
  Поръчай Loading Done
 • Пробиотик №9 Good for gut Premix /Възстанови чревната флора/

  22.69лв.
  Поръчай Loading Done
 • Пробиотик №11 Anti-Aging Premix

  22.69лв.
  Поръчай Loading Done

Действие:

Lactobacillus plantarum

Регулира имунната дейност, намалява чревното възпаление, запазва хранителните вещества,  повишава абсорбцията на желязо при  жените с над 50%, изостря паметта, превенция срещу висок холестерол, безпокойство и диабет. притежава изключителна способност да се свързва с чревната лигавица (най-вътрешния слой на стомашно-чревния тракт) и от своя страна да увеличава популацията на добрите бактерии;

Lactobacillus acidophilus

Стимулира имунитета, намалява гъбичните инфекции в пикочо-половата система, регенерира лигавиците; подобрява холестерола, увеличава нивата на витамин В12 и фолат( форма на витамин В9) 

Lactobacillus brevis

Повишава BDNF (Невротрофичен фактор, получен от мозъка), подобрява имунната функция

Bifidobacterium lactis

Семейството на Bifidobacterium са едни от малкото пробиотици, които намаляват патогените, особенно паразитите и щетите от техните инвазии в тялото; подобрява холестерола. Намалява хранителните патогени, подобрява чревната пропускливост и непоносимостта към лактоза, стимулира имунитета, подобрява храносмилането, намалява тежестта на респираторните заболявания, подобрява холестерола

Bifidobacterium longum

Намалява патогените, подобрява холестерола. Всички от семейството на Bifidobacterium спомагат завъзстановяване на чревната флора след наличие на паразити и патогени в тялото. Тъй като те я променят, за да отговаря на техните нужди, а не на нашите. И дори след премахването им флората не се възстановява сама.

Lactobacillus casei

Помага при колики и запек, възпаление в червата, синдром на раздразненото черво, непоносимост към лактоза, язвен колит, акне, екземи и дерматити, настинка, грип и респираторна инфекция, проблеми с устното здраве (плака, гингивит и язви), Хеликобактер, инфекции на пикочните пътища и вагината

Lactobacillus rhamnosus 

Забързва метаболизма, намалява мазнините и стопира тяхното складирване, помага при ешерихия коли,  подобрява гъвкавостта на сперматозоидите и увеличава прага на болка.възпрепятства появата на ротавирусна диария и диария, свързана с приема на антибиотици, атопичен дерматит и респираторни възпаления.

Lactobacillus bulgaricius  

Намалява симптомите на синдрома на раздразнените черва, улцерозен коли, предпазва от възпаления, произвежда мастни киселини с къса верига, които дават енергия, която допринася за производството на храносмилателни ензими, намалява алергиите.

Lactobacillus helveticus

Намалява кръвното налягане, намалява депресията, подобрява съня, помага за усвояване на калций, намалявана инфекциите в червата и дихателните пътища, подпомага паметта и ученето, помага при артрит, дерматит, гъбички и рак на гърдата.

Важно: Макар, че в някои пробиотици има само по един щам, в тях се съдържа по-голямо количество и ефекта към конкретния проблем е по-силен. Затова ти давам препоръка, която аз лично прилагам. Винаги пия по два пробиотика. Един с много щамове, който да възстановя цялата картина и един с един щам, но в голямо количество, който директно напада проблема.

Кликни на картинката и я увеличи.