Тест за метаболитен тип

 

Яж това, което обичаш!

Стягай тялото!

Повиши енергията!

Повиши здравето и самочувствието!

 

*Продукт с вариации

SEMMA 

 

Тренирай лично със създателя на SEMMA!

В удобно за теб време у дома!

 

 

Забавлявай се докато тренираш! 

 

 

Цена: 56 лв.

Изправителна Биомеханика

Изправяне на стойката

Премахване на болката

Стягане на тялото

Сваляне на килограми

Всичко това само за 20-30 минути на ден

на музиката, която обичаш!

*Продукт с вариации

Освободи се от стреса

Боли ли те гърба, врата, раменете?

А често главоболие?

Емоционална ли си?

Чувстваш ли се уморена и претоварена?

 

Време е да разтовариш!

Премахни всички блокажи и граници!

 

Цена: 45 лв.

Безплатна кампания

“Изправи се сам за 6 седмици”

 

Тук е твоят шанс, да си помогнеш Сам!

Изправи стойката за 6 седмици и почувствай лекота!

Действай!

Цена: 0 лв.

Защо е важно да имаме правилна стойка?

  ДАЛИ ДА БЪДЕШ ЗДРАВ или като ДРУГИТЕ   


Представи си тялото като една река, чийто край свършва в нейното начало. Всичко се движи, водата е буйна и бърза, докато един ден не падне дърво и става бент. Около него водата се мъчи да си направи път, но носените от нея предмети малко по малко разширяват коритото й и се натрупва старо вехторийско сметище.

Същото е и с тялото. Кръвта и лимфата си вършат работата, докато в един момент от ежедневието, начинът ни на живот и безхаберието, започнем да се изгърбваме.

В началото е едва забележимо – започваме да изтъркваме обувките само от една страна, появява се леко събиране в колената, започва лека болка в кръста вечер – мислим си, че е от преумора. Усещаме схващания в раменете напред и нагоре – мозъкът решава: “Mного време съм седял на компютъра днес“, главата се измества напред, но ние не се гледаме в профил и кой ли ще ни каже от страни. Малко по-малко кръстът се измества напред и правим една красива гънка, сякаш имаме вирното дупе. А горе в раменете сме като баба, превивала цял ден гръб на нивата.

Ама то е нормално, всички сме така. Започваме да трупаме КИЛОГРАМИ в таза. Леки бричове, малко сладко коремче, закопчаваш любимите дънки и …. нещо стяга, кога се появиха тези ПАЛАСКИ? Ами този голям КОРЕМ? Леле 30 кг повече! КОЖАТА ИЗСЪХВА и веднага ни пробутват лосион, който понеже прави стреч фолио и задушава, спрем ли да ползваме, кожата ни става по-зле от преди. Ставаме редовен купувач и на това. АМА ТО Е НОРМАЛНО! Всички ползват!

Лицето става в ПЪПКИ, ЧЕРНИ ТОЧКИ, БРЪЧКИ – нормално, стареем.  Едва ли е от притиснатите кръвоносни и лимфни съдове, от всички бентове, пречещи на преноса на хранителни вещества или от задръстването с боклуци! Няма проблем, ще си купим кит и ще се “китосваме” всяка сутрин. ПО-ЛЕСНО Е, защо ще се изправям? ВСИЧКИ СА ТАКА! Докато един ден се оглеждаш и всичко това е нормално. Да забременееш и да качиш 35 кг – НОРМАЛНО!


Ти решаваш, дали искаш да си ЗДРАВ или КАТО ДРУГИТЕ! 


    Научи се да го чуваш и действай!    

С любов, 

Емилия