SEMMA

 

Тренирай лично със създателя на SEMMA!

Тренировките се провеждат в София на ул. Братя Миладинови 34

 

 

Забавлявай се докато тренираш! 

 

 

*Продукт с вариации

Изправителна БИОМЕХАНИКА

ИСКАШ ЛИ ПРОМЯНА?

Изправяне на стойката

Коригиране на походката

Премахване на болката

Стягане на тялото

Сваляне на килограми

Премахване на блокажи и

цялостно стягане и засилване на мускулатурата

*Продукт с вариации

 

Боли ли те гърба, врата, раменете?

А често главоболие?

Емоционална ли си?

Чувстваш ли се уморена и претоварена?

Пазиш ли стари травми, обиди и емоции в себе си?

Стреса не ти ли идва много?

Време е да разтовариш!

 
 

Цена: 69 лв.

*Продукт с вариации

Защо е важно да имаме правилна стойка?

  ДАЛИ ДА БЪДЕШ ЗДРАВ или като ДРУГИТЕ   


Представи си тялото като една река, чийто край свършва в нейното начало. Всичко се движи, водата е буйна и бърза, докато един ден не падне дърво и става бент. Около него водата се мъчи да си направи път, но носените от нея предмети малко по малко разширяват коритото й и се натрупва старо вехторийско сметище.

Същото е и с тялото. Кръвта и лимфата си вършат работата, докато в един момент от ежедневието, начинът ни на живот и безхаберието, започнем да се изгърбваме.

В началото е едва забележимо – започваме да изтъркваме обувките само от една страна, появява се леко събиране в колената, започва лека болка в кръста вечер – мислим си, че е от преумора. Усещаме схващания в раменете напред и нагоре – мозъкът решава: “Mного време съм седял на компютъра днес“, главата се измества напред, но ние не се гледаме в профил и кой ли ще ни каже от страни. Малко по-малко кръстът се измества напред и правим една красива гънка, сякаш имаме вирното дупе. А горе в раменете сме като баба, превивала цял ден гръб на нивата.

Ама то е нормално, всички сме така. Започваме да трупаме КИЛОГРАМИ в таза. Леки бричове, малко сладко коремче, закопчаваш любимите дънки и …. нещо стяга, кога се появиха тези ПАЛАСКИ? Ами този голям КОРЕМ? Леле 30 кг повече! КОЖАТА ИЗСЪХВА и веднага ни пробутват лосион, който понеже прави стреч фолио и задушава, спрем ли да ползваме, кожата ни става по-зле от преди. Ставаме редовен купувач и на това. АМА ТО Е НОРМАЛНО! Всички ползват!

Лицето става в ПЪПКИ, ЧЕРНИ ТОЧКИ, БРЪЧКИ – нормално, стареем.  Едва ли е от притиснатите кръвоносни и лимфни съдове, от всички бентове, пречещи на преноса на хранителни вещества или от задръстването с боклуци! Няма проблем, ще си купим кит и ще се “китосваме” всяка сутрин. ПО-ЛЕСНО Е, защо ще се изправям? ВСИЧКИ СА ТАКА! Докато един ден се оглеждаш и всичко това е нормално. Да забременееш и да качиш 35 кг – НОРМАЛНО!


Ти решаваш, дали искаш да си ЗДРАВ или КАТО ДРУГИТЕ! 


    Научи се да го чуваш и действай!    

С любов, 

Емилия