Изберете страница

  звучи удивително, нали? 

Би било чудесно някой да изтрие неприятните стрии като с гумичка, но уви факт е, че нещата не работят така. Иска се малко усилие, както и да се изградят полезни навици.
Помниш ли статиите за колагена? В тях ти казах какво и как влияе на колагена в тялото ни. Проблемът не е бръчката или стрията, а в това, че тялото ни се разпада.❗ Учудващо е, че колагенът е над 50% от структурата ни и изгражда тъкани, органи и стави. Реално стрията е сигнал за слаби колагенови влакна. След като вече си спряла разпада му отвътре, е време да си изпълня обещанието! Днес ти пиша статия как да възстановиш и отвън.  Как да заличиш следите и нанесените щети.
   Яж пълноценно. Яж зеленчуци    , плодове   , месо  , полезни мазнини. (За това сме си говорили в много статии.) Яж жива храна! Пий по 0.033 л. вода на твой килограм. Ако пиеш кафета, зелен чай или други обезводняващи добавяй по 0,500 л отгоре. Не яж бяла захар, рафинирана сол, бяло брашно, оцветители и консерванти.    Увеличи приемът на витамините А, Е и С. Тук ще ти помогне статията за бръчките В нея говорихме за цвета на кожата и проблемите, а също и какво трябва да добавиш към менюто си в зависимост от това какво иска кожата!  Мажи се с натурални масла. Чети опаковките и следи в продуктите, които използваш да няма парабени, SLS, минерални масла и всички онези, за които  написахме две статии   Ако не си ги чела е голям пропуск!!! Прочети ги и ще променят живота ти!   По време на бременност се мажи от първия месец, преди да се надуеш. На кожата й трябват 3 месеца, за да се напои!

 ЛЕЧЕНИЕ: 

Аз вече се хранех пълноценно от няколко години, но това не стигаше. Стриите ми са от гимназията – бели, бели като снежинки. ❄Правила съм си антицелулитни и какви ли не процедури с цел редуциране. Ефектът е кратък. ⌛Заглаждат се и не се усещат на допир, но пак се виждат. 
❗Спираме процедурите и пак…. Тук, ако не ме познаваш, ще допълня: имах много спа центрове и аз лично работех в тях. Преди нещо да стигнеше до клиент, първо минаваше проверка за доказателства и резултатност през мен и контролна група. Стриите ми изчезнаха след малка домашна терапия, а не в салона. ❗
Един или два пъти в седмицата си правя сок от портокал, лимон, целина, червено цвекло, моркови, ябълки, добавям магданоз или спанак. Изпивам сока, а триците ги втривам в тялото за 10-тина минути. Тук важното са витамините, които пием и които приемаме през кожата! Затова може плодовете да са различни всеки път. Винаги за база са моркови (Витамин А) и цитрус (Витамин С)! Останалото е въпрос на вкус. Но препоръчвам да смесваш различни цветове. Цветът ти показва какво има вътре. След обтриване мия само с вода!?Без продукт!
След този душ слагам натурален колаген. Леко подсушавам и на влажна кожа нанасям по цялото тяло. ❤ Той редуцира целулита и се приема директно от кожата. Аз лично ползвам натурален полски жив колаген. В бутилката е само колаген и вода. Ако искаш да знаеш точно кой, пиши в коментар и ще ти споделя 😉
Два или три пъти в седмицата (в други дни!) мажа с шоколадово масло, разтопено на олио!  То се топи на 37 градуса. Не е нужно да се разтапя на котлон, а между пръстите! Аз го съчетах с морето. Мажех на плажа масло и след като се прибера, измивах само с вода, без душ гел. Тук е хубаво да е добро качество. Ако може да го ядем и да го мажем, то това е най-добре!
✏За един месец всички стрии бяха спомен, а кожата ми беше като от корица на списание, обработена на фотошоп! 
И да не пропуснеш! ❗Ако споделиш статията – ще ти дам моите 20% отстъпка при поръчка на натуралния колаген 
Жената е родена да е истинска, уникална и красива!
Ема
X

Забравена Парола?

Присъединете се към нас

0

Your Cart