Изберете страница

ЗДРАВЕЙ СЪВЪРШЕНСТВО 😉

Представям ти своите Бързи Рецепти!

Щом си тук означава, че цениш здравето си!

 

Поздравления!!!

 

Малко хора го правят!

 

Както обещах, тук ще ти кача снимки на това какво аз ям. Аз съм смесен към протеинов метаболитен тип. Идеята не е да се храниш като мен! А да видиш как комбинациите от храни не са само плод или само зеленчук. Да видиш как можеш да готвиш много бързо, лесно и да пестиш енергия, време и пари. Аз прекарвам по 30 минути 3 пъти в седмицата в кухнята.

Когато започвах да се храня здравословно, четях из какви ли не сайтове. Всичко започваше с много скъпи продукти и много стоене над печката и в кухнята. Единственото, което се случваше, бе да се отказвам многократно от желанието си да се грижа за себе си. НЕ Е НУЖНО! Не ти трябват лешници и кашу, за да направиш нещо вкусно. Готви разделно! Яж заедно! Готви просто и вкусно! Научи се да слушаш тялото си! И ако ти се ядат ягоди с мазна вратна пържола – яж ягоди с мазна вратна пържола.

 

Яж, имай енергия, отслабвай!

Целта не е да готвиш същото, а да видиш една различна гледна точка. Снимките са събрани случайно и не са правене с цел качване в сайта. Това са неща, които съм снимала и пращала тип “Вечерята е готова!” или съм пращала на мои клиенти примерни храни, когато сме изготвяли хранителни режими, а те са били моя метаболитен тип. Ще видиш как и аз съм имала периоди, когато съм яла мляко или кашкавал (това са рецепти от преди 3-4 години). Но постепенно съм ги махнала от менюто 😉 Ще видиш как ям сезонно. Когато видиш плод или зеленчук – то съм го приготвяла, когато му е бил сезона, а не съм го купувала внос от някъде.

Ако искаш да определиш метаболитния си тип можеш да го направиш тук.

П.П Ежедневието и метаболитния ти тип определят от какво имаш нужда.

ЗАКУСКИ

Натисни на картинката и ще ти излезе целия албум 😉

СМУТИТА

Натисни на картинката и ще ти излезе целия албум 😉

САЛАТИ

Натисни на картинката и ще ти излезе целия албум 😉

ТОРТИ

Натисни на картинката и ще ти излезе целия албум 😉

ХРАНАТА ОПРЕДЕЛЯ КАКВИ СМЕ!

 

АКО НИ ЛИПСВА КОНЦЕНТРАЦИЯ, ЗАБРАВЯМЕ И СЕ ЧУВСТВАМЕ НЕПРОДУКТИВНИ….

се попитай “Какво ядох?”

АКО СМЕ УМОРЕНИ, РАЗДРАЗНИТЕЛНИ, ГУШКА НИ СЕ… 

се попитай “Какво ядох?”

Постоянно ме питат:
“Ти на какво си? Искам от твоето!!!”
ТОВА Е МОЕТО 😉
X

Забравена Парола?

Присъединете се към нас

0

Your Cart