Правилна стойка

Защо е важно да имаме правилна стойка?

  ДАЛИ ДА БЪДЕШ ЗДРАВ или като ДРУГИТЕ   

Представи си тялото като една река, чийто край свършва в нейното начало. Всичко се движи, водата е буйна и бърза, докато един ден не падне дърво и става бент. Около него водата се мъчи да си направи път, но носените от нея предмети, малко по малко разширяват коритото й и се натрупва старо вехторийско сметище.

Същото е и с тялото. Кръвта и лимфата си вършат работата, докато в един момент от ежедневието, начинът ни на живот и безхаберието, започнем да се изгърбваме.

В началото е едва забележимо – започваме да изтъркваме обувките само от една страна, появява се леко събиране в колената, започва лека болка в кръста вечер – мислим си, че е от преумора. Усещаме схващания в раменете напред и нагоре – мозъкът решава: “Mного време съм седял на компютъра днес“, главата се измества напред, но ние не се гледаме в профил и кой ли ще ни каже от страни. Малко по-малко кръстът се измества напред и правим една красива гънка, сякаш имаме вирното дупе. А горе в раменете сме като баба, превивала цял ден гръб на нивата.

 • Кифоза и лордоза (чупка в гърба и кръста)

  129.00лв.
  КупиLoading Done
 • Анализ на стойката по снимки

  25.00лв.
  КупиLoading Done
 • Маратон “Перфектна Фигура”

  49.00лв.149.00лв.
 • Маратон: Влез бързо във форма

  0.00лв.149.00лв.

Ама то е нормално, всички сме така. Започваме да трупаме КИЛОГРАМИ в таза. Леки бричове, малко сладко коремче, закопчаваш любимите дънки и …. нещо стяга, кога се появиха тези ПАЛАСКИ? Ами този голям КОРЕМ? Леле 30 кг повече! КОЖАТА ИЗСЪХВА и веднага ни пробутват лосион, който понеже прави стреч фолио и задушава, спрем ли да ползваме, кожата ни става по-зле от преди. Ставаме редовен купувач и на това. АМА ТО Е НОРМАЛНО! Всички ползват!

Лицето става в ПЪПКИ, ЧЕРНИ ТОЧКИ, БРЪЧКИ – нормално, стареем.  Едва ли е от притиснатите кръвоносни и лимфни съдове, от всички бентове, пречещи на преноса на хранителни вещества или от задръстването с боклуци! Няма проблем, ще си купим кит и ще се “китосваме” всяка сутрин. ПО-ЛЕСНО Е, защо ще се изправям? ВСИЧКИ СА ТАКА! Докато един ден се оглеждаш и всичко това е нормално. Да забременееш и да качиш 35 кг – НОРМАЛНО!

 • Изместване на шията и гърбичка на тила

  88.00лв.
  КупиLoading Done
 • Изместени ребра напред (Усукани ребра)

  88.00лв.
  КупиLoading Done
 • Дюстабания, паднал свод, болки в колената и таза

  99.00лв.
  КупиLoading Done
 • Корекция на сколиоза

  99.00лв.
  КупиLoading Done

Ти решаваш, дали искаш да си ЗДРАВ или КАТО ДРУГИТЕ! 

Участвай в БЕЗПЛАТНАТА НИ КАМПАНИЯ Изправи се сам за 6 седмици СЕГА!

 

ДЕЙСТВАЙ!

Ема

Подобни статии