• VERTERA 100 % натурална маска за лице и тяло Quick View
  • VERTERA – 250 мл. 100 % натуралeн воден комплекс от екстракти Quick View
  • VERTERA – 250 мл. 100 % натуралeн минерален пилинг за тяло Quick View