Треньорите ни за София:

Виктория Крумова

Мама на две, писател,  треньор по SEMMA, специалист по полускъпоценни камъни и етерични масла.

Олга Евтимова

Треньор по биомеханика и по SEMMA, изготвяне на хранителни режими и мандало терапия.

Красимира Емануилова

Треньор по SEMMA, завършила НСА, бивша акробатка и плувкиня. Мама на малък принц.

Емилия Белчева

Треньор по SEMMA, мама на две, писател, лектор, треньор по фесйбилдинг и електростимулация.

Румяна Зафирова

Фармацевт с дългогодишен опит в областта на медицинската козметика и козметологията. Треньор по електростимулация.

Треньорите ни за Бургас, Севлиево и Велико Търновоь

Росица Явашева

Треньор по SEMMA, изготвяне на хранителни режими, мама на три.

Бургас

Калоян Явашев

Треньор по SEMMA, писател, татко на три, известен като Татко Калоян. 

Бургас

Невелина Цочева-Йовчева

Треньор по SEMMA, мама на две, специалист по ароматерапия.

Севлиево

Пролет Велкова

Треньор по SEMMA и мама на две.

 

Велико Търново

ОНЛАЙН В УДОБНО ЗА ТЕБ ВРЕМЕ

Защо е важно да имаме правилна стойка?


Представи си тялото като една река, чийто край свършва в нейното начало. Всичко се движи, водата е буйна и бърза, докато един ден не падне дърво и става бент. Около него водата се мъчи да си направи път, но носените от нея предмети малко по малко разширяват коритото й и се натрупва старо вехторийско сметище.

Същото е и с тялото. Кръвта и лимфата си вършат работата, докато в един момент от ежедневието, начинът ни на живот и безхаберието, започнем да се изгърбваме.

В началото е едва забележимо – започваме да изтъркваме обувките само от една страна, появява се леко събиране в колената, започва лека болка в кръста вечер – мислим си, че е от преумора. Усещаме схващания в раменете напред и нагоре – мозъкът решава: “Mного време съм седял на компютъра днес“, главата се измества напред, но ние не се гледаме в профил и кой ли ще ни каже от страни. Малко по-малко кръстът се измества напред и правим една красива гънка, сякаш имаме вирното дупе. А горе в раменете сме като баба, превивала цял ден гръб на нивата.

Ама то е нормално, всички сме така. Започваме да трупаме КИЛОГРАМИ в таза. Леки бричове, малко сладко коремче, закопчаваш любимите дънки и …. нещо стяга, кога се появиха тези ПАЛАСКИ? Ами този голям КОРЕМ? Леле 30 кг повече! КОЖАТА ИЗСЪХВА и веднага ни пробутват лосион, който понеже прави стреч фолио и задушава, спрем ли да ползваме, кожата ни става по-зле от преди. Ставаме редовен купувач и на това. АМА ТО Е НОРМАЛНО! Всички ползват!

Лицето става в ПЪПКИ, ЧЕРНИ ТОЧКИ, БРЪЧКИ – нормално, стареем.  Едва ли е от притиснатите кръвоносни и лимфни съдове, от всички бентове, пречещи на преноса на хранителни вещества или от задръстването с боклуци! Няма проблем, ще си купим кит и ще се “китосваме” всяка сутрин. ПО-ЛЕСНО Е, защо ще се изправям? ВСИЧКИ СА ТАКА! Докато един ден се оглеждаш и всичко това е нормално. Да забременееш и да качиш 35 кг – НОРМАЛНО!


Ти решаваш, дали искаш да си ЗДРАВ или КАТО ДРУГИТЕ! 


    Научи се да го чуваш и действай!    

С любов, 

Емилия