Само сега подарък: Вземи карта за 16 тренировки и получи безплатно:

* анализ с биорезонанс, определяне на кои храни ти помагат и кои ти вредят, какви патогени има в тялото като гъби, бактерии и паразити, в какво състояние са органите ти,  (на редовна цена 100лв)

* анализ на вътрешни и външни мазнини, мускулна маса, метаболитна възраст, хидратация/дехидратация

* препоръки и следене на резултатите в рамките на месеца. Целта е да се свалят около 1 кг на седмица и да се изправя стойката.

 

Натисни снимката и ще можеш да я свалиш в телефона си 🙂 Можеш да запазиш своето място на телефон или viber.

ВАЖНО:

Временно биомеханиката се извършва само с индивидуални консултации. В този период може да пробвате биомеханика на колело – SEMMA 🙂

Електростимулация се извършва всеки ден от 18ч. до 20ч. по предвартителен запис на телефон. 

Биорезонанс се извършва само по предварителен запис. 

Масаж с топка “Освободи се от стреса” , тренировки със затворени очи и други практики можеш да следиш ТУК.

Защо е важно да имаме правилна стойка?

 ДАЛИ ДА БЪДЕШ ЗДРАВ или като ДРУГИТЕ 

 

Представи си тялото като една река, чийто край свършва в нейното начало. Всичко се движи, водата е буйна и бърза, докато един ден не падне дърво и става бент. Около него водата се мъчи да си направи път, но носените от нея предмети малко по малко разширяват коритото й и се натрупва старо вехторийско сметище.

Същото е и с тялото. Кръвта и лимфата си вършат работата, докато в един момент от ежедневието, начинът ни на живот и безхаберието, започнем да се изгърбваме.

В началото е едва забележимо – започваме да изтъркваме обувките само от една страна, появява се леко събиране в колената, започва лека болка в кръста вечер – мислим си, че е от преумора. Усещаме схващания в раменете напред и нагоре – мозъкът решава: “Mного време съм седял на компютъра днес“, главата се измества напред, но ние не се гледаме в профил и кой ли ще ни каже от страни. Малко по-малко кръстът се измества напред и правим една красива гънка, сякаш имаме вирното дупе. А горе в раменете сме като баба, превивала цял ден гръб на нивата.

Ама то е нормално, всички сме така. Започваме да трупаме КИЛОГРАМИ в таза. Леки бричове, малко сладко коремче, закопчаваш любимите дънки и …. нещо стяга, кога се появиха тези ПАЛАСКИ? Ами този голям КОРЕМ? Леле 30 кг повече! КОЖАТА ИЗСЪХВА и веднага ни пробутват лосион, който понеже прави стреч фолио и задушава, спрем ли да ползваме, кожата ни става по-зле от преди. Ставаме редовен купувач и на това. АМА ТО Е НОРМАЛНО! Всички ползват!

Лицето става в ПЪПКИ, ЧЕРНИ ТОЧКИ, БРЪЧКИ – нормално, стареем.  Едва ли е от притиснатите кръвоносни и лимфни съдове, от всички бентове, пречещи на преноса на хранителни вещества или от задръстването с боклуци! Няма проблем, ще си купим кит и ще се “китосваме” всяка сутрин. ПО-ЛЕСНО Е, защо ще се изправям? ВСИЧКИ СА ТАКА! Докато един ден се оглеждаш и всичко това е нормално. Да забременееш и да качиш 35 кг – НОРМАЛНО!

 

Ти решаваш, дали искаш да си ЗДРАВ или КАТО ДРУГИТЕ! Научи се да го чуваш и действай!


 С любов, 

Емилия