Какво говори езикът ни?

Често ти разказвам за зоните по лицето, ушите и по гърба и тяхното значение, коя зона за кой орган отговаря. Сигурна съм, че знаеш, че има такива зони и по стъпалата и по ръцете. Днес пиейки чаша ароматен чай си мислих за тренировката по фейсбилдинг вчера. Припомних си как всички ги боли, изтръпва челюстта, задната част на тила, двойната гушка и едва издържат да го тренират по 1 мин. Замислих се и колко често ме питат как да изчистим паразити, гъбички и бактерии. С биорезонанса всеки ден виждам какво си отглеждаме и в тялото, кои органи са претоварени и кои са в дефицит. Затова днес ще ти споделя няколко трика как да разбираш по езика си какво не е наред.

Информацията за зоните на езика е взета от китайската медицина. Като това е нещо много голямо и всеобхватно, тук ще ти загатна и ще покажа лесен начин как да го разчиташ.

За да ти е по лесно да ги разбереш, ще ти покажа нагледно:

Отиди пред огледалото и изплези езикът си. Виж къде има бяло и обложено. Так където има налепи, там е основния проблем.

Тук ще ти споделя как да видиш дали имаш гъбички и бактерии:

Сутрин на гладно и преди да си измивш зъбите, напълни една чаша с вода и се изплюй в нея. След 5-10 мин виж резултатът. Ако слюнката е отгоре на пяна и стой на снопче на едно място, то тялтото ти е чисто. Ако виждаш като сталактити или сталагмити (отгоре или на дъното) нещо, като образувания, то имаш гъбички и бактерии в тялото.

Тук има различни начини за изчистване:

1. Изчистане с прием на кислородна вода.

2. Маслоо от риган.

3. Изчистване с чеснова вода.

4. Добавки против патогени, като Детокола например.

5. И най-силния и бърз метод – биорезонансът.

Всички методи ги разглеждаме много подробно и ги използваме в маратоните като:

“Влез бързо във форма” – цялостна промяна на храна, навици, изпрвяне и корекция на стойка, повишаване на самоувереността и премахване на физичните блокожа в тялото.

“Трансформирай лицето и тялото за 31 дни– как да съчетаем грижата за тялото и лицето в едно без да губим време, а да имаме перфектна визия.

“Порцеланова кожа” – премахване на бръчки, стягане на кожата на лицето и целия лицев контур, смаляване на нослето, увеличаване на устните, стягане на деколтето и цялостна промяна на визията.

Всеки един патоген спира усвояването на храната ни, влияе на нервната ни система и обмяната на веществата в тялото, токсикацията, регенерацията и влияе на нашите емоции.

И тук ще ти споделя едно видео, за различните биорезонанса, което записах в отговор на стотиците въпроси за тях в един в маратона “Влез бързо във форма”. 

Подобни статии