101 мечти

Обичам да мечтая! В съзнанието ми няма граници за възможно и невъзможно пред мен, и винаги е било така! Пред всеки е така, докато е малък – фотьойлите са острови, подът е лава, гърба на дивана е единствения път към изхода на пещерата, пердетата са лиани, по които да се катериш… а всички играчки са животни, с които можеш да си говориш. До ден днешен обичам тези игри! Затварям очи и си представям как летя с птиците или какъв искам да бъде живота ми след 3-5-10 години.


Вчера, гледайки това филмче, си припомних защо правя това, което правя, че е заради страстта, заради емоциите, които ме карат да се чувствам жива, как всяка клетка в мен трепка от радост, как мога да споделя наученото и то да бъде полезно, как искам всички да видят, че живота е едно забавно място и си тук, за да се забавляваш, а не да страдаш и да бъдеш жертва на обстоятелствата. Всичко, което правя, ми помага да изразя себе си – от това да пресадя цветята, през рутинните задължения, да потанцувам, да порисувам, да поработя…. всичко това съм Аз! Пиша това и се задъхвам от вълнение!


Гледайте филмчето! Наистина си струва! Отворете очи за емоциите в него и нека магията затрепка в сърцето ви.

Изтегли си мандалата. Оцвети я и на гърба и напиши 101 желания, които искаш сега. Позволете си да мечтаете, развихрете съзнаниети си БЕЗ да слагате граници и да мислите дали това е възможно! 
 
И не забравяте, мечтите и хубавото настроение удължават живота ни!

Научи още за силата на мандалите и как те отварят съзнанието ти тук:

Подобни статии