Борба с вредните бактерии + бонус рецепта

Ще ви споделя рецепта на руски лечител, която се предава през вековете в поколенията му. Тя лекува дихателни заболявания, причинени от много видове бактерии.

КАК ДА УБИЕМ БАКТЕРИИТЕ
+ руска рецепта, предавана от векове

Тази стара руска рецепта, която се е предавала през поколенията в род на лечители. За да разберете колко сила има в нея, само ще вмъкна две изречения за интро. ️ От създаването на Русия до ден днешен, има само четирима известни руски лечители. Наричали са ги „калдуни“. В историята на Русия са връчени само 4 приза „За принос към Русия“. Аз имам щастието лично да познавам сина на една от носителките му, както и внука на друга от тях, които вървят по техните стъпки. Рецептата ми е дадена от Сергей (ще спестя фамилията му поради негова молба), внук на една от калдуните. 

Как знам, че работи? 

Наложи ми се да изпробвам върху семейството си. По желание на дъщерите ми, ги записах на детска градина в една група. И да, тук ще кажете: “Но те са на 2 и на 4 г.одинки” И да, бяха в една група. След разваляне на хранителния им режим, приемането на огромни количества въглехидрати и промяна на средата им в киселинна, те станаха податливи на бактериите.  Ще кажете “Това е нормално!“. Повечето от здравите деца в градината са въглехидратни метаболитни типове    и това, че липсва протеин, не пречи на функционирането на тъканите и органите им. Моите не са! След като тялото е киселинно, то е идеално място за бактерии. Хванаха Streptococcus pneumonie, Haemopilus influenzae, Moraxela catarrhalis и за 7 месеца пиха 6 или 7 пъти антибиотик. Единственото, което се случваше беше, че се появи и гъбичка – Candidа.  Тъкмо се закрепят два дни – и пак! На 3-тия месец ни приеха в болница с голямата. Ива имаше гной и в двете уши, а доктора, който ни оперира по спешност, каза че още 15 минути забавяне и е щяла да спука тъпанчетата си. Да не говорим за опасността от минингит. Беше на венозни антибиотици. Няма да коментирам, как от три пъти в спешното, ходене при личния лекар и при хомеопат никой не видя проблема…. В болницата 5 дни дъщеря ми не чуваше и имах чувството, че косата ми побеля. И пак бактерията оцеля!  

 Излязохме и казах КРАЙ! Повече детска градина – НЕ!  Променихме хранителния режим и нещата бяха ок, но бактериите си седяха. Един бонбон, малко повече въглехидрати и пак всичко пламваше. След 7-мия прием на антибиотик, реших че е по-добре да живеят с бактерията и без сладко, отколкото на антибиотици. Всеки антибиотик беше предписван след изследване и антибиограма.  Намерих всичко, което ми попаднеше за дадените бактерии. Отделно имам опит от работата си с лечение на гъбички като Candida и различни видове бактерии. Направих дълги списъци с билките, които им влияят.  Оттам се сетих за рецептата, която Сергей ми беше дал преди две лета, когато работихме заедно. Намерих основните билки, към които почти всички бактерии са чувствителни, добавих ги към рецептата и резултата беше на лице за 3 дни. А след 7 дадохме секрет за антибиограма, която излезе чиста!!!

МАГИЯТА е следната:

Приготвяме чай за капене в носа по следния начин:
кипваме 500 мл. вода
към нея добавяме:
равна чаена лъжичка едра морска сол (вече говорихме как да изберем такава с минерали)
5-6 зрънца карамфил 
пръчка канела
2 скилидки чесън
2 щипки мащерка
1 щипка риган
орех (по възможност с черупката, ако не, то орехови ядки)
Ако има много секрети, може да се добави пакетче черен чай и на върха на ножа количество сода за хляб. ???

Ври 3 минути, запарваме 5 минути. Капем сутрин, обед и вечер по един капкомер. Ако е за дете, винаги го изпробвайте на себе си. Ако прекалите със солта и содата може да изгорите лигавицата на нослето. Не щипе, ако има пощипване е локално на определено място, а не в цялото носле. Не карайте детето да вдига много главата си нагоре, защото при много малки деца, ако има много сополи, вместо течността да мине към гърлото, ще отиде към ушичките. 
Чаят е годен 2-3 дни след приготвянето му. След това се прави нов! Индикация да не го ползвате е миризмата на вкиснало.

Едновременно се пие чай, приготвен по следния начин:
кипваме 1 литър вода
слагаме мащерка – 1-2 щипки
риган – колкото по-малко е детето, толкова по-малко количество. Максималното е една щипка, към 3-4 малки стръкчета 
пръчка канела
5-6 карамфилчета
Варим 3 минути, запарваме 5 минути. 
Възрастен пие по 1 литър за деня, детето – по 500 мл.
Започва силно да се отхрачва слуз от дробовете. Ако кашлицата е много силна, намалете ригана.
Риганът не се прилага като чай всеки ден, освен, ако няма проблем, който искаме да излекуваме. Лечението продължава 5-10 дни. Намалее ли отхрачването, намаляваме и ригана. Докато напълно го махнем.Гореописаният чай без риган може да се пие всеки ден в периодите на грип и няма опасност от разболяване. Ако някой ден нямате време да си направите чай, просто в голямата ви бутилка за вода сложете пръчка канела и карамфил. Колкото повече е концентрирано, толкова по-силно е  

За последния месец съм го споделила това на над 25 майки, които имат положителни отговори за действието. Ще се радвам всеки, на който помогне рецептата, да напише коментар в страницата и да сподели публикацията. Нека не използваме купища лекарства, когато можем да се излекуваме само с чай от 6 съставки  

Ако съберем 10 споделяния, ще ти покажа упражнения как да спрем да хъркаме. В съчетание с един от гореописаните чайове, работят безотказно! 

Ема
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Вили
1 year ago

Благодаря ти за задълбочените анализи и полезни съвети. Аз съм баба на три внука и се справяме с хомеопатия, шуслерови соли и други”бабешки”рецепти.

Велислава Райчева
Велислава Райчева
9 months ago
Reply to  Вили

Здравейте! Днес случайно попаднах на статията. Определено ще изпробвам рецептите – синът ми почти на 1г11м от 2 месеца кашля и е със сополи. Давах какво ли не. Минах през 3ма лекари от които единия е хомеопат и “няма видима причина” за състоянието му – гърлото е спокойно, гърдите са чисти…. Взимаме и секрет от гърлото и нищо. Последното предположение (на лекаря хомеопат) е че има скрит рефлукс. Склонна съм да вярвам, че е така. Ужасно съм притеснена, защото твърде дълго е болен и се надявам да успея да му помогна с рецептите за които пишеш. Ако знаеш нещо повече за рефлукс при малки деца моля сподели. Благодаря ти от сърце!

Emiliq
Emiliq
8 months ago

Здравей Велислава 🙂 няма нищо по-лошо от това да искаш да помогнеш на детенцето си и да не знаеш как. Искрено се надявам чая да я помогнал и вече да е добре. Ако все още имаш този проблем, пиши ни на контакт на мейла offise@semma.bg и ще помислим друго решение 🙂